VoIP Oplossingen

Voor iedere onderneming een geschikte en gepaste oplossing.

Meer Informatie

Kies de grootte van jouw onderneming

Wij hebben voor het gemak pakketten samengesteld die je helpen bij het maken van de juiste keuze. Kies hieronder het pakket wat voor jou van toepassing is.

Functionaliteiten

Bellen

Bellen zoals jij wil. Veel onderweg? Bel met je eigen mobiele telefoon, máár je klant ziet het vaste nummer in zijn scherm. Zit je veel achter een bureau dan is een vast toestel op je bureau wel zo makkelijk. Ben je toch even weg, dan schakel je simpel je belplan om naar je mobiel.

Openingstijden

Één keer instellen en de rest gaat automatisch. Bellen klanten je ná 18u of misschien in je lunchpauze? Dit kun je aan ze vertellen door de voicemail in te stellen. Je kunt zelfs kiezen of er ingesproken kan worden of niet en áls er iets ingesproken wordt hoe dat bij je afgeleverd wordt. Deze berichten kunnen ook in je mailbox afgeleverd worden.

Deskphone

Niets lekkerder dan gewoon ‘ouderwets’ een hoorn van de haak pakken. Maar dan wel met een snelle, veilige verbinding over internet. De deskphone biedt je de makkelijkheid van instellen op je bureau. Wil je de voicemail aanzetten, dan kan dat op je deskphone. Wil je omleiden naar je mobiel of wil je doorschakelen naar een ander nummer? Regel het op je deskphone.

Adresboek

Overal je adresboek bij je! Alle nummers worden gedeeld met de deskphone én met je mobiele app. Altijd het juiste nummer bij de hand dus!

Wachtmuziek

Laat muziek of een ingesproken boodschap horen tijdens het wachten.Stel het in zoals je zelf wil, inclusief de mogelijkheid om een wachtrij aan te maken. Bellers worden netjes achter gezet en op die volgorde komen je telefoontjes binnen.