GSMWEB.NL lanceert VoIPweb.nl

GSMWEB.NL is al meer dan twee decennia actief in de verkoop van mobiele telefonie en is daarmee een van de grootste resellers in de markt. Wij zijn erg enthousiast om met ingang van januari 2021 een nieuwe dienst voor vaste telefonie aan te bieden aan onze zakelijke klanten, met als benaming VoIPweb.nl.

Wat is VoIPweb.nl?

VoIPweb.nl is een nieuwe entiteit van GSMWEB.NL. Naast dé oplossingen op maat op het gebeid van mobiele telefonie, introduceren wij nu vaste telefonie voor zakelijke klanten. VoIPweb.nl is een goedkoop en veelzijdig alternatief voor de ouderwetse vaste telefonie. Aansluitend is VoIPweb.nl een onafhankelijke aanbieder en is er geen noodzaak om mobiele telefonie af te nemen bij dezelfde provider. Gezien VoIP een beduidend ander product is dan mobiele telefonie hebben wij gekozen dit onder een nieuwe entiteit te vermarkten. Dit brengt een nieuw logo, nieuwe look & feel en een nieuw enthousiast team met zich mee. Bij een nieuwe look en feel hoort uiteraard ook een compleet nieuwe website, waar alle informatie op te vinden is. Hier kan ook gelijk een VoIP-pakket worden samengesteld, aangevraagd, of zelfs gelijk besteld worden.

Waarom VoIPweb.nl?

Vanuit al onze gesprekken met klanten hebben hoorden wij dat velen vaste telefonie erg duur vinden én dat er daarbij weinig functionaliteiten mogelijk zijn. Zo is het niet gemakkelijk om in te stellen wat de openingstijden zijn of wanneer een organisatie gesloten is voor bijvoorbeeld een vakantie of bedrijfsuitje. Wij zagen hierin een mogelijkheid en hebben in de afgelopen maanden een nieuwe entiteit ontwikkeld om deze twee zaken aan te pakken.

Meer informatie

Voor meer informatie met betrekking tot VoIPweb.nl staan wij voor je klaar. Schroom niet om contact met ons op te nemen via 085-0186940 of via info@voipweb.nl. Daarnaast is onze website bereikbaar indien u zich verder wilt inlezen in ons aanbod.